måndag, maj 24

Ingen sömn inatt inte!

Vilken natt detta har varit.
Albin har nog sovit max 3 timmar inatt, resten har han bara skrikt. =/ 
Känner mig så hjälplös så!
Mår så dåligt när han skiker så man satt väl uppe och grät hela natten.
Satt nog med bröstet med i vädret hela tiden för äta är det ända som håller han tyst men till slut ville han inte ha mer och då skrek han för det.
Börjar nog in i amningsdepression eller vad man kan kalla det.

4 kommentarer:

  1. Du ska veta att det är inte bara du som känner sig hjälplös och man vet inte vad barnet gråter för. Gör allt man kan men de räcker ändå inte till. Det är så när man är nybliven mamma, och speciellt med första barnet. Du gör allt du kan. Man lär sig mer med tiden :) Det gäller bara att ha tålamod, hur svårt det än är i vissa situationer. Oftast när små bebisar inte vill ha mat eller sova, de har fått en ny blöja osv, så brukar det bero på oro eller magvärk. Du har säkert provat för fullt med olika metoder, men något som brukar hjälpa är om du "buffar" lite lätt på rumpan, så släpper de oftast om det är magvärk han har. man kan ju alltid prova, det skadar ju inte. :) Hoppas de löser sig!

    SvaraRadera
  2. Om du misstänker att han har magvärk kan du lägga honom med sin mage på arm. Huvudet är vid armbågen och undersidan av din arm går ner mot Albins mage, för att ha handloven runt magområdet och fingrarna kommer mellan hans ben. Lite svårt att förklara, men jag hoppas du förstår...

    SvaraRadera
  3. Fia: Tack för tipset, det är inte alltid det hjälper med att lägga han på axeln så det ska jag testa, se om det bli bättre. :)

    SvaraRadera
  4. Hej Johanna! Försök undvika att äta sånt som är gasbildande. Det går över i bröstmjölken. Choklad, lök, kål. Det kan vara sånt han får magvärk av. Även stark mat och mjölk. Men en del lider inte av det medans andra är känsliga. Sen passa på att sova ut. Pumpa och låt Emil ta honom en natt då han är ledig dagen efter. Båda måste få vila ut. Kram Inger

    SvaraRadera

Lämna gärna kommentar med frågor och annat :)♥

- Stötande kommentarer publiceras ej!