söndag, december 13

Julbordet.

Åhh.. vad gott det va med lite julmat..nu längtar jag redan till julafton..:)

Jeanette kom hit runt sex så vi satt här och väntade på att klockan skulle bli sju så kunde  bege oss upp till doppet. Va där uppe, alla beställde dricka och det va rätt så mycke folk där uppe. Trodde inte det va så många som hade bokad faktiskt. Så vid sju nån ting så började allt folk resa sig för att ta mat och den kön va ju inte liten så vi väntade tills alla nästan hade tagit. Tog en massa mat så man blev ju proppmätt. Efter det blev det gröt och kaffe, va knappt så det gick ner men det va så gott så åt det sista för det.
Satte kvar en stund så vi kunde smälta maten.. gick hem hit och gäste oss i soffan och kollade på en ursel film. Den va så dålig så jag knappt kommer ihåg va den hette eller handlade om.

Emil stack till kompis nu och hälsa på, ville att han skulle vara hemma men vi tyckte båda två att vi hade varit lite väl på varandra nu på sistode så han gick. Sa att han inte behövde komma hem så sent och det lovade han iaf :)
Ligger i soffan nu och kolla på Vid din sida med Julia Roberts.. bli väl att kolla på den sen bli det bädden för mig. Är såå trött efter all mat och skit man har proppat i sig ikväll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna kommentar med frågor och annat :)♥

- Stötande kommentarer publiceras ej!