måndag, oktober 5

Kissie, dissie, bissie? or whatever..

lfjij rdier w
Hur står dessa människor ut med sin tillvaro? Den ena gnäller på den andra mer än den tredje. Den har härmat den med det och den andra var först med det och den tredje är smartare än den första samtidigt som hon har kopierat den bilden från henne och hon har i sin tur umgåtts med samma kille som den tjejen och hon har fler läsare som hatar henne och den tredje har ännu fler läsare som tycker illa om henne. WHATS THE POINT? Jag hoppas innerligt att dom tjänar multum på vad dom gör (okej Berra längst upp vet vi ju redan "drar in ett par hundra tusen i månaden som går direkt in i aktiebolaget") för alltså som dessa tjejer har det skulle jag aldrig vilja ha det. Ett ständigt behov av att hävda sig och hela tiden komma på nya sätt att väcka uppmärksamhet för att få synas. Jag skulle vilja veta vad dem själva säger om sig och sina bloggar om en 10 år.
Hur kul kan det vara att vakna upp varje morgon, logga in på bloggen och bli bemött av hånande, taskiga och nedvärderande kommentarer? Men frågan är ju om det inte är läsarna som behöver en spark i röven och inte skribenterna?
Vad tycker ni? Är det sunt att driva en blogg på det viset som dem gör (med undantag från Blondinbella då hon faktiskt numera driver en "hälsosam" blogg)?

1 kommentar:

Lämna gärna kommentar med frågor och annat :)♥

- Stötande kommentarer publiceras ej!