torsdag, augusti 6

Har tråkigt.

Emil kom hem vid ett igår... så satt uppe och väntade på han. Höll på att slockna innan han kom.
Han höll juh på med bilden så läng. Kopplat om det flera gånger men det funkade inte.. eller jo det gjorde det väl men den ena högtalaren brusade det i så det va han uppe i morse och fixa vid 10 eller va det va innan han började jobbet.

Har så tråkigt här hemma nu.. vet inte inte om jag vill flytta. Börjar vantrivas här hemma så sista tiden, vet inte varför det ha blivit så men man har juh sina dagar i livet.
Jag och Emil pratade lite om det idag och han börjar väl med tycka att vår lilla stuga är lite väl liten för oss två och tre katter. Visseligen tar juh inte katterna nån plats hihi.
Antingen vill jag flytta till ett hus här ute på ön eller i stan.. vet inte rikigt vad som bli billigast. Harett hus här ute som vi ska kolla på och som är stort så vi la se. Emil är juh bara timanstäld med så han vet juh inte heller hur mycke han få i lön varje månad, menar det kan júh variera från månad till månad.

Bli nog hem till mamma idag och sova där. Känner att jag behöver henne just nu.
Emil jobbar juh på dagarna och det är då det är som värst man sitter och tänket på saker och ting som inte ät bra för en så det bli att va hos henne inatt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna kommentar med frågor och annat :)♥

- Stötande kommentarer publiceras ej!