söndag, februari 8

Gårdagen

Började med att vi satt här jag och Emil och drack några öl.. Hade snackat med några polare från stan att vi skulle dit. Iaf så tog vi några öl hemma sen kom Jeannet och hämtade oss. Skulle till Olearys och dra en pizza och kom dit dit runt sju och de va fullt, så vi gick till montematre istället men de va de också fullt. Så vi tog kina mat istället. :) Mycke bättre. Va ett tag sen man åt nu.. Sååå gott de det juh.. Mee like! Lite tråkigt att vi inte beställde bord först innan vi åkte men man tro juh att de va ledig men inte denna gång.
Sen drog vi till Jessica och Micke. Va där och drack lite och tjötade så de blev ännu mer öl. sen blev de Pirren. Avskyr de stället! Men alla andra skulle juh dit så vi fick juh följa stömmen. Fick stjuts hem vid tre, stannade på Select och tog en korv. Kom hem fjantade oss lite och sen gick vi och la oss.. Vakande vid två imorse och då mådde man inte bra.. :(

Emil åkte in till stan innan men jag pallade inte hänga med. E fortfarande bakis och ont i huvudet. :( Tråkigt jag inte kunde följa med lika skönt att vara hemma.
Ska kolla klart på filmen nu..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna kommentar med frågor och annat :)♥

- Stötande kommentarer publiceras ej!